[ppb_image_fullwidth size=”one” title=”Cover Image” slug=”” image=”https://www.emremedia.nl/wp-content/uploads/2019/12/Header-Over-Mij.jpg” height=”700″ background_position=”center” display_caption=”0″ display_gradient=”0″ padding=”0″ custom_css=”” ]

[ppb_header size=”one” title=”Emre Karabulut” slug=”” subtitle=”Bruiloft fotograaf & videograaf” width=”100″ textalign=”center” padding=”30″ bgcolor=”” fontcolor=”” custom_css=”” ]Beste lezer,

Mijn naam is Emre Karabulut en ik ben tevens de oprichter van Emre Media. Ik ben in 2013 afgestudeerd voor de opleiding mediavormgeving te Apeldoorn. Daarnaast heb ik mezelf ontwikkeld op het gebied van fotobewerking middels Photoshop en videobewerking.
Men vraagt mij altijd: ‘’Waarom ben je trouwfotograaf geworden?’’. De reden is simpel, want werken met gelukkige mensen is nou eenmaal leuker. In het liefdesproces dat begint met het ja-woord, worden wij trouwfotografen benaderd waarna een keuze wordt gemaakt voor een trouwfotograaf die de eer krijgt om die mooie momenten te vereeuwigen. Hoewel sommige toekomstige echtparen niet veel aandacht besteden aan deze keuze, is het toch écht belangrijk om de juiste trouwfotograaf te kiezen zodat je onaangename verassingen voorkomt.
Een andere factor die net zo belangrijk is als het kiezen van een trouwfotograaf, is de fotograaf kiezen die foto’s maakt die aan je verwachtingen voldoen.
Ik kan mijn stijl in één woord samenvatten; sprookjesachtig. Ik ga mee in jullie sprookje, dus het stel krijgt de kans om een zelf een locatie uit te zoeken. Ik merk dat stellen vanwege de spanning vaak radeloos als het gaat om poseren. Ik help het stel dan ook met het vinden van de juiste poses.
Op onze website en social media vind je honderden foto’s en video’s van gelukkige stellen, zodat je een goede indruk kan krijgen van mijn stijl. Mocht je na het bekijken van deze foto’s video’s met mij willen samenwerken, dan zou ik zeggen; laten we er samen wat moois van maken!
[/ppb_header]

[ppb_image_half_fixed_width size=”one” title=”Signature” slug=”” image=”https://www.emremedia.nl/wp-content/uploads/2019/12/Emre-Karabulut.jpg” align=”right” padding=”0″ bgcolor=”” fontcolor=”” lightbox=”0″ custom_css=”” ]

[/ppb_image_half_fixed_width]